Zehnder design radiátorok fürdőszobába

A Zehnder 1930 óta gyárt fűtőtesteket, a 80-es évek elején elsőként a világon mutatta be a fürdőszobai törölközőszárító radiátor koncepcióját, az Universal modell bevezetésével. Az elmúlt évtizedekben a Zehnder a design radiátorok vezető európai gyártója, több mint harminc fürdőszoba radiátorral, és ezek megszámlálhatatlan változataiban színben, felületben, méretben, működésben. A teljes kínálat a zehnder.hu honlapon megtekinthető, itt egy rövid válogatást szeretnénk bemutatni amely a luxus kategóriától a hétköznapi kategóriáig mutat be néhány modellt: 

A mindenki számára elérhető design radiátor kategória 

Virando

A Virando radiátor a hagyományos csőradiátor megjelenést követi, széles méretválasztékban kapható  színes, fehér vagy krómozott változatban. A Virando árszintje lehetővé teszi, hogy minden magyarországi fürdőszobába bekerülhessen. Elektromos üzemű változata okostelefonos applikációval programozható, bluetooth kapcsolattal távirányítható. 

 

Aura

Az Aura modell évek óta a magyar piac egyik kedvence, a legszélesebb méretválasztékban kapható fürdőszoba radiátorunk.  Megjelenése a hagyományos csőradiátor forma, íves és egyenes változat kapható fehér vagy krómozott kivitelben. Ára mindenki számára elérhető. Elektromos változata időprogram lehetőséget biztosít.

Design radiátorok a közepes árfekvésben 

Impa

A szögletes formák kedvelőinek. Fehér és króm változatban rendelhető. Elektromos (vegyes) üzemmódhoz ajánljuk az időprogramos DBM fűtőpatron beszerelését.

 

Zeta

Szélesebb összekötőcsövek, magas fűtőteljesítmény. Krómozott és fehér színben elérhető. Elektromos (vegyes) üzemmódhoz ajánljuk az időprogramos DBM fűtőpatron beszerelését.

Kazeane

A Kazeane luxus radiátor, de a 25%-os futó akciót figyelembe véve mégis a közepes árfekvésű modellek közé soroljuk. A Kazeane a Red Dot Design díj 2018-as nyertese, megjelenése rabul ejti a fürdőszobába belépőt. Mindezek mellett praktikus is, ferde elrendezésű csövei rengeteg törölközőt melegítenek. Elektromos változatban is rendelhető, programozható rádiós távirányítóval együtt.

 

Metropolitan

Modern megjelenésű design radiátor, számos egyéb opcióval, mint pl. a rejtett csatlakozás, vegyes üzemhez előre beépített fűtőpatron.

Luxus design radiátorok 

Vitalo

Nagyon modern, kecses, igen vékony radiátor, fűtőteljesítménye mégis elegendően nagy. Rendelhető rejtett csatlakozással, és elektromos változatban is. Két altípusa áll rendelkezésre, a kivágott Vitalo Cut modell, és a taróval felszerelt Vitalo Bar modell.

Zenia

A 2018-as év újdonsága az innovatív Zenia modell volt. Ez nem hagyományos radiátor, inkább multifunkciós fűtőeszköz. Egy olyan termék, amely hatásosan kifűti a fürdőszobát, és igen gyorsan megszárítja a radiátorokat is. Akár okostelefonos alkalmazással is programozható, vezérelhető. Szerelhető falsík alá is, így egyáltalán nem foglal helyet a fürdőszobában.

 

Runtal modellek

A Runtal márkanév alatt forgalmazott modellek iparművészeti alkotások, esztétikumban és műszaki paraméterekben is az abszolút csúcs kategóriát képviselik. 

 

 

 

 

A teljes design radiátor kínálat a zehnder.hu honlapon megtekinthető!